crwdns2894164:0crwdne2894164:0

crwdns2890822:0crwdne2890822:0

crwdns2890844:0crwdne2890844:0

crwdns2861143:0crwdne2861143:0

crwdns2892376:0crwdne2892376:0

Apologies for the state of this guide, it was created in minutes, though I hope it can be of help, please feel free to improve it!

crwdns2860947:0crwdne2860947:0

  1. The LED should be green when it is connected, here it is completely off.
    • The LED should be green when it is connected, here it is completely off.

    • The device does not show up at all in the device manager and windows does not react in any way when connected.

  2. This involves prying and will probably scratch the shell.
    • This involves prying and will probably scratch the shell.

    • Start at the cable side using a sharp prying tool or similar

    • When the lid has been removed, there are two tiny philips screws that needs to be removed.

  3. At the side facing down, close to the cable connector there is a fuse (located by the red arrow)
    • At the side facing down, close to the cable connector there is a fuse (located by the red arrow)

    • The blue lines shows the circuit that is usually closed if the fuse hasn't blown.

    • Measure the resistance of the fuse, if it is higher than 1000 ohm ( in my case 20 kOhms) consider it to be faulty

  4. I used a piece of LED - leg and bent it properly to create a perfect short-wire.
    • I used a piece of LED - leg and bent it properly to create a perfect short-wire.

    • Be careful when you solder, you do not want lead anywhere else!

  5. It's alive!
    • It's alive!

  6. I used double sided molding tape (red), in the upper and lower part of the chassi.
    • I used double sided molding tape (red), in the upper and lower part of the chassi.

    • Put the screws back and align the board properly.

    • Using glue is an alternative, though troublesome if you would ever want to reopen it.

crwdns2878424:0crwdne2878424:0

crwdns2878426:011crwdne2878426:0

Endorph

crwdns2886885:007/10/2014crwdne2886885:0

1,337 crwdns2894548:0crwdne2894548:0

crwdns2886889:07crwdne2886889:0

crwdns2892924:010crwdne2892924:0

This worked for me, thank you! I must have blown the fuse plugging it into my USB hub port that provides 2.4Amps. Although I never used a short wire, just enough solder to bridge the gap.

What type of fuse is it however? Because now its working but no more fuse, so I’m worried if I plug it into a high amp port again it will fry the device.

Michael - crwdns2853112:0crwdne2853112:0

Thanks! I would have preferred to replace the fuse, but since I didn’t have a replacement fuse or a setup in which to work on such a small board I just soldered over the blown fuse to short it and it worked.

James Lankford - crwdns2853112:0crwdne2853112:0

Worked perfectly. Any wire suffices for this.

Leif Ahlgrimm - crwdns2853112:0crwdne2853112:0

This worked for me too ! I also used the soldiering itself to bridge the gap. Thank you so much !

Selphira - crwdns2853112:0crwdne2853112:0

hey someone can tell what fuse i need to buy spec thanks :)

doniu04444 - crwdns2853112:0crwdne2853112:0

crwdns2892926:0crwdne2892926:0

crwdns2894754:0crwdne2894754:0:

crwdns2894766:024crwdne2894766:0 4

crwdns2894768:07crwdne2894768:0 39

crwdns2894768:030crwdne2894768:0 242

crwdns2894770:0crwdne2894770:0 3,404