crwdns2894164:0crwdne2894164:0
crwdns2894186:0crwdne2894186:0

crwdns2893794:0crwdne2893794:0 Sam Goldheart ,

crwdns2892734:0crwdne2892734:0:

120V equipment burn by connected to 240v

crwdns2893800:0crwdne2893800:0:

HI,

Got a Ninja NJ600 from the States (120v) and wanted to use it in Europe (240v). But, had an accident and got plug in to a 240v power plug directly, and of course it went silent.

I have dismounted the unit and made a number of pictures. Of this the electronic board was burn in one area.

I need to know first, if this information and pictures are enough to get a response?

Second, how I can I fix it?

And last, can I make it 240v capable?

Thank you in advance.

Jacobo PM

[image|500179|align=left]

[image|500176|align=left]

[image|500178|align=left]

[image|500177|align=left]

[image|500175|align=left]

crwdns2866306:0crwdne2866306:0:

-Ninja NJ600
+Blender

crwdns2892198:0crwdne2892198:0:

open

crwdns2893804:0crwdne2893804:0:

218091

crwdns2893796:0crwdne2893796:0 jacoboaa ,

crwdns2892734:0crwdne2892734:0:

120V equipment burn by connected to 240v

crwdns2893800:0crwdne2893800:0:

HI,
Got a Ninja NJ600 from the States (120v) and wanted to use it in Europe (240v). But, had an accident and got plug in to a 240v power plug directly, and of course it went silent.
I have dismounted the unit and made a number of pictures. Of this the electronic board was burn in one area.
I need to know first, if this information and pictures are enough to get a response?
Second, how I can I fix it?
And last, can I make it 240v capable?
Thank you in advance.
-Jacobo PM[image|500179][image|500176][image|500178][image|500177][image|500175]
+Jacobo PM
+
+[image|500179|align=left]
+
+[image|500176|align=left]
+
+[image|500178|align=left]
+
+[image|500177|align=left]
+
+[image|500175|align=left]

crwdns2866306:0crwdne2866306:0:

Ninja NJ600

crwdns2892198:0crwdne2892198:0:

open

crwdns2893804:0crwdne2893804:0:

+218091

crwdns2893796:0crwdne2893796:0 jacoboaa ,

crwdns2892734:0crwdne2892734:0:

120V equipment burn by connected to 240v

crwdns2893800:0crwdne2893800:0:

HI,
Got a Ninja NJ600 from the States (120v) and wanted to use it in Europe (240v). But, had an accident and got plug in to a 240v power plug directly, and of course it went silent.
I have dismounted the unit and made a number of pictures. Of this the electronic board was burn in one area.
I need to know first, if this information and pictures are enough to get a response?
Second, how I can I fix it?
And last, can I make it 240v capable?
Thank you in advance.
-Jacobo PM
+Jacobo PM[image|500179][image|500176][image|500178][image|500177][image|500175]

crwdns2866306:0crwdne2866306:0:

Ninja NJ600

crwdns2892198:0crwdne2892198:0:

open

crwdns2893792:0crwdne2893792:0 jacoboaa ,

crwdns2892734:0crwdne2892734:0:

120V equipment burn by connected to 240v

crwdns2893800:0crwdne2893800:0:

HI,

Got a Ninja NJ600 from the States (120v) and wanted to use it in Europe (240v). But, had an accident and got plug in to a 240v power plug directly, and of course it went silent.

I have dismounted the unit and made a number of pictures. Of this the electronic board was burn in one area.

I need to know first, if this information and pictures are enough to get a response?

Second, how I can I fix it?

And last, can I make it 240v capable?

Thank you in advance.

Jacobo PM

crwdns2866306:0crwdne2866306:0:

Ninja NJ600

crwdns2892198:0crwdne2892198:0:

open